Sumatra

Fascinerend en altijd groen

Sumatra - Toba Meer

6-daagse individuele rondreis

Rondom Medan en het wereldberoemde Toba Meer vindt u dorpjes van de Bataks, een openhartig volk dat bekend staat om zijn fabuleuze zangers. Aan kannibalisme doen de Bataks niet meer, maar nog altijd herinneren merkwaardige stenen sculpturen aan een tijd dat dit volk gevreesd werd in de hele archipel. Verder staan er op vele plaatsen nog uitstekend gerestaureerde traditionele huizen en paleizen, die een tipje van de sluier van het verleden oplichten. Op het eiland Samosir, het centrum van de Batak cultuur, vindt u nog meer overblijfselen uit het ruige verleden.

Bekijk reisprogramma

Groepsrondreis Sumatra - Java - Bali

22 dagen

De prachtige natuur van Sumatra waar nog steeds Sumatraanse tijgers leven, authentieke dorpen en de serene rust van het Tobameer. Gecombineerd met koloniale steden als Jogjakarta en indrukwekkende tempelcomplexen, zoals de Borobudur op Java en het heerlijke strand op het tropische eiland Bali. Wij bieden u een zeer complete rondreis naar Sumatra, Java en Bali met verblijf in comfortabele hotels en zelfs ontbijt, lunches tijdens de rondreis en entreegelden zijn inclusief. Aan het einde van de reis kunt u genieten van enkele heerlijke stranddagen in een goed hotel met zwembad.

Bekijk reisprogramma

Sumatra individuele rondreis

9 dagen: Complete reis over het schitterende Sumatra!

Dwars over één van de grootste eilanden ter wereld reist u langs onbetreden jungles, diepe ravijnen, magnifieke rijstterrassen en reusachtige binnenmeren. De Batak in Noord-Sumatra en de Minangkabau in West-Sumatra zijn de inwoners van dit niet toeristische eiland. Kortom, op Sumatra zijn het de natuur en cultuur die overheersen!

Bekijk reisprogramma

Groepsrondreis Sumatra - Sulawesi - Bali

18 dagen

Deze reis is een unieke mix van natuur, cultuur en strand en uitermate geschikt voor reizigers die Indonesië al eerder hebben bezocht. De orang-oetans en het imponerende Tobameer worden afgewisseld met authentieke dorpjes zoals Tomok en Ambarita op Sumatra. Maak kennis met de bijzondere dodencultuur van de Toraja op het indrukwekkende eiland Sulawesi en tot slot is er tijd om te ontspannen in een uitstekend hotel met zwembad op Bali.

Bekijk reisprogramma

Privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra - Java - Bali

22 dagen

Deze schitterende rondreis laat u het beste zien van Sumatra, Java en Bali! Een geweldige combinatie van drie verschillende eilanden in één fantastische reis.

Op Sumatra bezoekt u onder andere Medan, het schitterende Tobameer, het Panti natuurreservaat en de Mingkabause Hooglanden. Vervolgens vliegt u naar het geweldige Jakarta, waar we onze tocht voortzetten langs Bandung, Jogjakarta, de indrukwekkende Bromo-vulkaan en Kalibaru. De laatste dagen kunt u heerlijk relaxen op het zonovergoten eiland Bali. Voorafgaand aan deze reis kunt u tevens vier dagen verlengen naar Bohorok, waar u orang-oetans en prachtige jungle vindt.

Bekijk reisprogramma