Java

Ervaar het zelf...

Het kloppende hart van Indonesië


Zuidwest-Java individuele rondreis

7 dagen: Historische tempels en beeldschone natuur!

Ontdek een wereld van sawa's, vulkanen, plantages, sultanaten, warmwaterbronnen, vulkaankraters, historische monumenten, grote steden en stranden aan de Indische Oceaan. Allemaal delen van het caleidoscopische Java, een machtig eiland, dat niet alleen in geografisch opzicht een centrale plaats inneemt in de Indonesische archipel. Het heeft het grootste aantal inwoners, de meeste steden en een aantal bijzonder interessante archeologische plaatsen, die de unieke vorm van de Islam in Indonesië helpen verklaren. Deze rondreis spreekt terecht tot de verbeelding.

Bekijk reisprogramma

Familie groepsreis Java - Bali

Ontdek de mooiste plekjes van Java en Bali!

Fantastische 15-daagse rondreis waarbij je op een ontspannen manier de mooiste plekjes van Java en Bali ontdekt. De reis begint halverwege het eiland Java, op de plek waar de mooiste bezienswaardigheden te vinden zijn: Jogjakarta. We bezoeken onder andere één van de zeven wereldwonderen: de Borobudur. Daarnaast beklimmen we de majestueuze actieve Bromo vulkaan en verblijven we in het culturele hart van Bali: het gezellige Ubud. De reis eindigt aan het strand, in een heerlijk viersterrenresort met zwembad.

Tijdens de rondreis reis je per luxe airco-touringcar en verblijf je in comfortabele hotels.

Bekijk reisprogramma

Groepsrondreis Java - Bali

Alle hoogtepunten van Java en (na)genieten op Bali

Schitterende treinreizen langs smaragdgroene rijstvelden, indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en ontspannen op het tropische eiland Bali. Zeer complete rondreis Java - Bali met verblijf in voornamelijk viersterrenhotels en zelfs het ontbijt, de lunches tijdens de rondreis en entreegelden zijn inclusief.

Aan het einde van de reis kunt u bijkomen van alle indrukken en genieten van enkele ontspannen stranddagen in een goed hotel met zwembad aan het strand!

Nederlandssprekende reisleiders!

Bekijk reisprogramma

Privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali

Ontdek de mooiste plekjes van Java en Bali!

Op Java vindt u steden, tempels, een overvloed aan kunst en muziek en indrukwekkende natuurgebieden. U reist per trein langs smaragdgroene rijstvelden en u kunt de zonsondergang bij de Bromo vulkaan zien.

Na een vrij intensieve reis door Java, reist u per boot door naar het 'Eiland der Goden' om de laatste dagen van uw reis heerlijk te ontspannen aan de wereldberoemde stranden van Bali.

Een bezoek aan de Borobudur zal een diepe indruk maken. U loopt een lang pad af en omgeven door bomen ziet u het tempelcomplex al opdoemen in de verte. Nog enkele traptreden op en dan bent u er, één van de hoogtepunten van Indonesië en wereldberoemd. Het meer dan 1000 jaar oude Borobudur tempelcomplex is een immens bouwwerk met talloze gedetailleerde standbeelden en indrukwekkende reliëfs over het leven van Boeddha. Eenmaal bovenop de tempel heeft u een onvergetelijk uitzicht over de omgeving.

Bekijk reisprogramma

Centraal & Oost-Java

8-daagse individuele rondreis

Van de machtige boeddhistische bouwwerken en intrigerende oude paleizen tot de vruchtbare plantages en de machtige vulkanen. En overal ontmoetingen met de vriendelijkste bevolking ter wereld! Enkele hoogtepunten: Yogyakarta, Prambanan Tempel, Borobudur Tempel, Bromo vulkaan en de plantages bij Kalibaru.

Bekijk reisprogramma