Sulawesi

Ongerepte natuur, weinig toerisme


Rondreis Sulawesi 24 dagen

Op Sulawesi, het vroegere Celebes, zijn prachtige natuurverschijnselen te zien. Van majestueuze vulkanen tot hagelwitte stranden en ongerepte oerwouden. De onderwaterwereld is van zeldzame schoonheid met schitterende koraalriffen en gekleurde tropische vissen. In Torajaland maak je kennis met in bamboehagen verscholen dorpjes waar de geheimzinnige Toraja’s wonen met hun fascinerende dodencultuur. Tijdens deze reis trekken we van het hoge noorden door de weelderige jungle, via de Togian-eilanden waar je heerlijk kunt luieren, naar het zuidelijke gedeelte van het land. Vanuit Makassar, een voormalige VOC vesting, vliegen we terug naar Amsterdam.

Bekijk reisprogramma

Privé rondreis Sumatra-Java-Sulawesi-Bali-Lombok

Vijf eilanden in 1 vakantie, met gids/chauffeur

Tijdens deze zeer complete rondreis nemen we u mee naar maar liefst vijf prachtige eilanden van de indrukwekkende Indonesische archipel. Dat de eilanden elk een eigen karakter hebben, zult u zelf gaan ondervinden. Ervaar de prachtige natuur en de authentieke dorpjes van Sumatra, bezoek de indrukwekkende tempelcomplexen op Java, ontdek de dodencultuur en boothuizen op Sulawesi, maak kennis met de hindoe-cultuur en tropische stranden op het godeneiland Bali en kijk vanaf het strand op Lombok terug op een bijzonder indrukwekkende reis. Wij hebben het beste van de vijf eilanden voor u gecombineerd in één reis vol hoogtepunten en onvergetelijke ervaringen.

Bekijk reisprogramma

Sulawesi - Toraja Land individuele rondreis

5 dagen: Fascinerende reis door Toraja Land!

Sulawesi is het land van de Toraja’s en de Buginezen, 2 grote stammen met ieder hun eigen gewoontes en tradities. De fascinerende begrafenisrituelen van de Toraja’s, waarbij de rotsgraven gekenmerkt worden door de tau-tau, een beeld van de overledenen, zijn heel interessant. Tijdens deze 5-daagse privé rondreis heeft u voldoende tijd om deze culturen uitgebreid te leren kennen en ook op een licht actieve manier van de prachtige natuur te genieten!

Bekijk reisprogramma